Nové

FAQ

Aký je môj štýl fotenia:

Hlavne reportážny. Snažim sa pohotovo zachytávať momenty a emócie. “Režirovania” sa ujmem iba pri štylizovaných fotografiach. Z fotografií môžte vidieť, že nepoužívam žiadne farebné filtre ani drastické zasahy. Výnimkou je iba čierno-biela fotografia. Snažím sa pracovať so svetlom aké mám k dispozícii, aby som zachytil atmosféru daného miesta  a momentu.

Kedy dostanete fotografie:

Začiatkom sezóny, v apríli či marci, spracujem a nachystám fotografie zvačša skoršie, už v priebehu 2-4 týžňov. Neskôr, blížiacim sa vrcholom sezony, sa táto doba predĺži na 5 – 6 týždňov.

Ako a koľko fotografii dostanem:

Počas celodenného foteniana nafotim niekoľko tisic fotografií. Tie nasledne doma pretriedim, a vyberiem 500+, ktoré následne upravujem a nachystám pre Vás. Odovzdám ich na peknom USB kľúči, pripravené na tlač.

Kde môžete nájsť cenník:

Základná cena za celodňové fotenie v roku 2022 je 500 Eur. V tej  cene sa Vám budem venovať celý svadobný deň, od ranných príprav u kaderníčky/kozmetičky, až po svadobnú hostinu do začepčenia – cca 1:00 hod. ráno. No a potom ešte kopec večerných hodín pri následnom triedení a editácii.

Akú techniku pouzivam:

Značka Nikon, FF zrkadlovky. Ohľadom objektívov budem konkrétnejšína osobnom stretnutí pred svadbou, keďže stále obmieňam a skúšam nové kúsky. Samozrejmosťou je záložná technika

Či dodávam aj tlačené fotografie:

Nie. Dôvod je jednoduchý: nie každy si chce priplácať za kvalitne veľké fotografie, ale radšej využije služby internetových fotozberní, alebo mu stači zdieľať fotky na sociálnej sieti.  Ak si však prajete, môžem dodať aj tlačene fotografie, alebo odporuciť fotolab na zakláde svojích skúsenosti. Zároveň možem pripraviť materiál na tlač fotoknihy u vybraného dodávateľa, tiež sa rád podelím o svoje skúsenosti s niektorými dodávateľmi.